[vc_row][vc_column][mkdf_single_image enable_image_shadow=”no” image=”3535″ image_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Triatlon Camp

Kunne du tænke dig at blive ekstra skarp til næste sæson? Udvikle dig i alle tre discipliner med professionel hjælp? Så er denne triathlon camp noget for dig. Vi giver muligheden for, at sæsonen kan blive din bedste. 7 dage ved solkysten i området omkring Málaga, får du de bedste træningsomgivelser, stabilt vejr, skønne cykel og løberuter og tid i en udendørs opvarmet pool. Du får muligheden for, at teste dig selv med forskellige træningsformer; bakkeløb, intervaltræning, x-træning, relevant styrketræning og meget meget mere.

Pris fra €650,- (Max 20 personer).

Opholdet indeholder

· 7 overnatninger på Family Siesta
· Halvpension
· 3x svømning af halvanden time i opvarmet bassin
· Guided cykelturer
· Runfit: En analyse af din løbestil og tilretning, så du opnår DIN optimale løbestil
· Analyse af din svømning
Der vil også være mulighed for at tilkøbe:
· Dansk sportsmassage
· Bikefit[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pulzrejser tilbyder de perfekte rammer for en cykel/triatlonrejse i Europa´s bedste klima.

Kom på cykel/triatlonferie i et af Europas fedeste trænings områder i Malaga. Vi tilbyder cykelture både for nybegyndere og professionelle, så det er op til dig, hvor udfordrende du ønsker træningen.
Ønsker du mountainbike eller rytter, har vi forskellige rutebetegnelser klar og er selvfølgelig behjælpelig med udlejning af cykler, hvis dette ønskes.

På vores arrangerede Tri Camps er vi altid personligt med på vores træningen.

Det hele foregår i den flotteste natur, de skønneste rammer og den charmerende og ny renoveret Finca Family Siesta tæt på Fuengirola (20 min. kørsel fra Malaga lufthavn) er stedet hvor opholdet, maden og afslapningen nydes. Her har du også mulighed for andre aktiviteter. Vi sørger for halvpension. Helpension er muligt, hvis dette ønskes.

Svømning foregår i 50 m indendørs / udendørs opvarmet bassin, som er beliggende ca. 20 min. kørsel fra resortet.

I tilbuddet medfølger:

– Briefing på første dagen, 7 overnatninger på Costa del sol, Halvpension, transport til og fra Malaga lufthavn, Solskin 330 dage om året, Cykelture for begyndere og pro, Dansktalende resort.

Vores formål er først og fremmest, at give dig en tilfredsstillende og uforglemmelig oplevelse, som du med sikkerhed ønsker at vende tilbage til.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]