Kontakt Pulzrejser

Spanien + 34 686 496 620 · Danmark + 45 31 62 89 43 · info@pulzrejser.dk

Urb. Rocas del Mar no. 24. 29649 Mijas Costa, Málaga, Spanien.

Pulzrejser teamet

Sanne Herlevsen

Siden sommeren 2007 har jeg været bosiddende på Costa del Sol. Det var et ønske om et par år med nye oplevelser i udlandet, der tilfældigt bragte mig til Sydspanien. Afhængigheden af solen, ude livet og mest af alt livskvaliteten gør, at min tilværelse i dag stadig er i Spanien. Jeg har altid været en aktiv idrætsudøver. I Danmark spillede jeg håndbold i den bedste liga i mange år. Efter flytningen til Spanien, er det fri lufts livet, der har fanget min interesse. Nu bruges den aktive tid primært på løb, mountainbike, triatlon og surfing, men jeg er også til extrem sport, hvor pulsen og adrenalinen mærkes.

sanne_herlevsen2

Anders Steffensen

Til daglig driver jeg et Fitness center i Horsens, hvor jeg også er bosiddende. Jeg er event arrangør på div. løb rundt om i Danmark bl.a. eventløbet i Horsens. Jeg har altid været aktiv idrætsudøver og fra 2005-2010 dyrkede jeg triathlon på højeste niveau. Jeg deltog i flere konkurrencer rundt omkring i verden. Spanien har altid været et fast holdepunkt for mange konkurrencer og træningslejre. Her har Sydspanien været det naturlige valg pga. det perfekte klima og de mange solrige dage, der giver mulighed for, at træne ude i naturen. I dag har jeg mit fokus på, at træne andre frem mod deres mål og se dem komme videre ud fra deres forudsætning. Jeg holder af, at se kroppen arbejde som en kæmpe enhed mellem hoved, vilje og form….

Mads Bang

I sommeren 2015 flyttede Mads til Costa del sol, for at jagte drømmen om professionel triathlon. Mads har dyrket triathlon de sidste 7 år, hvilket allerede har kastet en deltagelse ved VM på Hawaii af sig i 2013. I 2016 vender han stærkt tilbage med et mål og en topplacering i sin age group, før han vil fokusere på at konkurrere på professionelt niveau.. Mads er desuden medlem continantal triathlon holder MSI PRO TRI. Sammen med pulzrejser vil Mads vise dansk triathlon, hvor fantastisk området hernede er til triathlon træning.
Jeg har altid været misundelig på dem, som har haft muligheden for at leve under varmere himmelstrøg. Så da chancen bød sig var der ingen tvivl.
Min træning hernede er meget nemmere og sjovere, selvom den selvfølgelig stadig er hård. Det stabile og gode vejr gør det nemmere, at jeg ikke skal tænke over regnbyger eller lave temperaturer.
Omgivelserne er virkelig fede, især til cykling, som er med til at gøre træningen sjovere.

Jacob Lindgreen

Jeg har gennem mere end 10 år drevet klinik i Spanien, nu med Vita Sana. Min store passion er naturen og klimaet hernede der indbyder til udeliv og sport. Gennem de seneste 4 år har jeg aktivt dyrket triatlon og har et stort netværk via klubber og foreninger i området.
I klinikken ser jeg ofte idrætsaktive og har et godt samarbejde med Pulzrejser og står til rådighed for råd, vejledning og behandling for dig som deltager i Sydspanien. Hos mig kan du både komme, hvis du har skader/smerter, har behov for forebyggende råd/vejledning eller for at få løsnet ømme/trætte muskler med massage. Med henvisning til fysioterapi kan der ved behandlinger hos mig opnås refusion fra sygesikringen og sygesikringen ”Danmark”.
Jeg har gennem min tid som fysioterapeut både været på hospital og privat klinik og har taget idrætsfysioterapi basis kursus, skulder, ryg, fod og knæ kurser og dertil uddannet i test af div. fysisk kapacitetstests.

Vores mission

Hos Pulzrejser har vi evalueret og udvalgt de mest betagende udendørs event aktiviteter. De er velegnet til forskellige aldre og evner, og alle guides af erfarne og kvalificerede fagfolk indenfor deres respektive områder, så du er garanteret, at få den bedst mulige service.
Vores aktiviteter er tilgængelige i Andalusien i det fantastiske Middelhavsklima med sikkerhed for sol 330 dage om året.
Vores vigtigste mission er, at give dig en tilfredsstillende og uforglemmelig oplevelse i trygge rammer, som du med sikkerhed ønsker at vende tilbage til.