Pulzrejser.dk

Træning på Costa del Sol, Spanien

VORES MISSION:

Hos Pulzrejser har vi evalueret og udvalgt de mest betagende udendørs event aktiviteter.

De er velegnet til forskellige aldre og evner, og alle guides af erfarne og kvalificerede fagfolk indenfor deres respektive områder, så du er garanteret, at få den bedst mulige service.

Vores aktiviteter er tilgængelige i Andalusien i det fantastiske Middelhavsklima med sikkerhed for sol 330 dage om året.

Vores vigtigste mission er, at give dig en tilfredsstillende og uforglemmelig oplevelse i trygge rammer, som du med sikkerhed ønsker at vende tilbage til.

Hvem er vi?

 

Sanne

Sanne Herlevsen

Siden sommeren 2007 har jeg været bosiddende på Costa del Sol, hvor jeg i 2012 opstartede Pulzrejser.dk for at kunne dele min passion for træning i Spanien med andre!

Det var et ønske om et par år med nye oplevelser i udlandet, der tilfældigt bragte mig til Sydspanien. Afhængigheden af solen, ude livet og mest af alt livskvaliteten gør, at min tilværelse i dag stadig er i Spanien.

Jeg har altid været en aktiv idrætsudøver. I Danmark spillede jeg håndbold i den bedste liga i mange år.

Efter flytningen til Spanien, er det fri lufts livet, der har fanget min interesse.  Nu bruges den aktive tid primært på padel, mountainbike, og triatlon, men jeg er også til extrem sport, hvor pulsen og adrenalinen mærkes.

Anders Steffensen

Til daglig driver jeg flere Fitness centre i Horsens, hvor jeg også er bosiddende.  Jeg er event arrangør på div. løb rundt om i Danmark.

Jeg har altid været aktiv idrætsudøver og fra 2005-2010 dyrkede jeg triatlon på højeste niveau

Jeg deltog i flere konkurrencer rundt omkring i verden. Spanien har altid været et fast holdepunkt for mange konkurrencer og træningslejre.

Her har Sydspanien været det naturlige valg pga. det perfekte klima og de mange solrige dage, der giver mulighed for, at træne ude i naturen.

I dag har jeg mit fokus på, at træne andre frem mod deres mål og se dem komme videre ud fra deres forudsætning.

Sanne

Vores ultimative mål er at give dig en uforglemmelig rejseoplevelse, så fantastisk, at du vil rejse med os igen og igen!

LAD OS SKRÆDDERSY DIN REJSE - VI PLANLÆGGER ALT!

Alle rejser hos os er helt unikke og vi skræddersyer hele opholdet, med træning, ture, overnatning og maden. Så i bare skal fokusere på rejsen!
Vi kender alle de gode steder - Med 15 års lokal kendskab, kan i være sikre på vi finder de allerbedste oplevelser til jeres rejse.
Er du interesseret? Hør mere, få idéer og sparring til din rejse. Tag kontakt til os i dag.