Klatring

Slut dig til os og få en spændende klatring oplevelse i Andalusien, Europas anden mest bjergrige land.

Du vil nyde ideelle klatre forhold i trygge rammer og helt utrolig natur.

Uanset om dit niveau er nybegynder, mellemliggende eller avanceret, vil vores professionelle instruktører tilpasse ruten efter dit niveau og færdigheder.

For begyndere tilbyder vi ekspert undervisning i korrekt brug af klatring og sikkerheds udstyr samt forskellige teknikker.

Hvad er inkluderet: Kvalificerede tekniske instruktører, Alt det nødvendige udstyr, Forsikring.
Krav: Mindst 18 år, God fysisk tilstand
Steder: El Chorro

Canyoning (Barranquismo)

Canyoning er en kombination af vandring, bjergbestigning, rappelling og udspring. Dette foregår i Río Verde i Granada, som er et af de smukkeste og mest attraktive steder for denne sport i Spanien.

Man vil fra start til slut møde div. udfordringer, som vandring op ad bjergskranter, glidning ned gennem vandløb, rappelling under vandfald og udspring op til 12 meters højde (valgfrit).

Denne tur varer op til 5 timer, afhængig af gruppens størrelse. Vi anbefaler dog max 15 personer pr. gruppe.

Hvad er inkluderet:
5 mm todelt hætteklædte våddragt, Neopren sokker.,Ledningerne, dobbelt ankre, otte og carabineers. Godkendt sikkerheds canyoning hjelm.
Særlige rygsæk til tekniske afstamning.
Kvalificerede tekniske instruktører.
Officiel tilladelse.
Ulykkesforsikring for deltageren.
Erstatningsansvar Insurance Company.

Krav: Min. 18 år
Steder: Granada (Río Verde)

Klar til eventyr? Se vores udlejningsmountainbikes her!

Giant Fathom str. S

Lej den for, 25 euro pr. dag!

Trek Remedy 8 str. L

Lej den for, 25 euro pr. dag!

Felt Compulsion Carbon str. L

Lej den for, 30 euro pr. dag!

Skiløb og Snowboard

Vores ski og snowboard aktiviteter er baseret i Sierra Nevada, Sydspaniens førende vintersportssted.

Sol og sne er kombineret med enestående faciliteter og en fantastisk atmosfære. Sne er sikret, selv i den varmeste del af sæsonen, takket være den store højde og sne kanoner.

Instruktørerne arbejder med begyndere såvel som erfarne, så du er sikker på at få mest muligt ud af din tid på pisterne. Sierra Nevada er 25 minutter kørsel fra byen Granada, hvor du kan udforske den gamle bydel og den berømte Alhambra Borg og kun 90 minutter væk, kan du finde Middelhavet.

Vi arrangerer alt det udstyr, du har brug for, og du kan tilpasse dit udseende med tøj og tilbehør fra de mange butikker i byen.

Sierra Nevada har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, barer og restauranter med et fantastisk afterski og natteliv.

Hvad er inkluderet: Kvalificerede instruktører, Ski og Boarding udstyr (herunder beskyttende tøj m.m.)
Krav: Mindst 18 år, God fysisk tilstand

Surfing & SUP

Lær kunsten at ride på en bryde ocean bølge i surfernes paradis i Tarifa, det sydlige Spanien, en af verdens bedste steder med store betingelser for denne cool og spændende vandsport.

Ligegyldigt hvad dit niveau er, vil fuldt kvalificerede og erfarne instruktører anvende en undervisningsmetode, der garanterer din tekniske forbedringer samt en masse sjov i løbet af læringsprocessen.

Derudover får du mulighed for at fordybe dig i den afslappede og sjove livsstil i den smukke by Tarifa på Costa de la Luz.

Hvad er inkluderet: Surfboard
Krav: Mindst 18 år
Steder: Tarifa

Billeder fra vores forskellige Aktiviteter:

Vores ultimative mål er at give dig en uforglemmelig rejseoplevelse, så fantastisk, at du vil rejse med os igen og igen!

LAD OS SKRÆDDERSY DIN REJSE - VI PLANLÆGGER ALT!

Alle rejser hos os er helt unikke og vi skræddersyer hele opholdet, med træning, ture, overnatning og maden. Så i bare skal fokusere på rejsen!
Vi kender alle de gode steder - Med 15 års lokal kendskab, kan i være sikre på vi finder de allerbedste oplevelser til jeres rejse.
Er du interesseret? Hør mere, få idéer og sparring til din rejse. Tag kontakt til os i dag.