[vc_row][vc_column][mkdf_single_image enable_image_shadow=”no” image=”3582″ image_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Praktisk info

Pulzrejser tilbyder de bedste rammer for en træningslejr i det perfekte klima på Costa del Sol.
Med vores store erfaring som tidligere professionel håndboldspiller og personlig træner for top triatleter samt ejer af et Fitness center, ved vi, hvad der kræves for at få det optimale ud af en træningslejr. Vi sammen sætter en total løsning efter jeres ønsker, hvor der er fokus på de perfekte trænings faciliteter, kost m.m.
Her tilbyder vi bl.a. Spaniens anden største Golf og wellness resort kun 30 minutters kørsel fra Malaga lufthavn. Her kan I, uanset om I er en mindre eller større gruppe nyder div. Sports aktiviteter, som er beliggende i naturskøn og rolige omgivelser væk fra larm og stress.
Vi sørger for, at alt er organiseret fra I ankommer i Malaga lufthavn til I rejser igen, så I kun skal koncentere jer om træningen. Pulzrejser vil være jeres støtte under hele opholdet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion style=”modern” active_section=”” collapsible_all=”true”][vc_tta_section title=”Faciliteter” tab_id=”1528974559276-0d7daf88-86fa”][vc_column_text]HOTEL MYRAMAR CASTLE BEACH: www.myramarhoteles.com
HOTEL GRIEGO MAR TORREMOLINOS: www.marconfort.com
FAMILY SIESTA: www.familysiesta.com
MIKES GYM: www.mikesgym.co[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Kulturelle oplevelser” tab_id=”1528974559344-1467c36e-2c33″][vc_column_text]

Ønsker du, at kombinere din aktive ferie med en Kulturel oplevelse kan vi anbefale en tur til:

Sierra Nevada

Som det eneste sted i Europa har du mulighed for, at kombinere skituren med strandturen. 1½ times kørsel fra Malaga findes det charmerende skisports sted Sierra Nevada. Her kan du fra 1. dec. til 1. maj. udfordre dig selv på de 1200 m pister (grøn-sort). Højeste bjerg i dette område er Veleta på 3398 m. I bunden af bjerget ligger Granada, der bl.a har borgen Alhambra, som i 2011 var en af Spanien´s største turistatraktioner.

Sevilla

Sevilla er beliggende i hjertet af Andalusien kun 2 timers kørsel fra Malaga. Byen har mere end 700.000 indbyggere og byder bl.a. på Europas trejde største Katedral Santa Maria de la Sede, Alcazar slottet, som er opført midt i 1300 tallet og det store Park anlæg Maria Luisa samt fantastiske tapas barer i de hyggelige og charmerende gade i den gamle bydel.

Gibraltar

Gibraltar er en engelsk kollini, beliggende i den sydligeste del af Spanien. Her er den største seværdighed den store kalksten ”The Rock” med de imponerende drypstenshuler. Byen byder også på hyggelige restaurenter og butikker, hvor der kan shoppes toldfrit.

Alahambra

Alhambra (den røde borg) er beliggende i Granada. Alhambra er berømt som intet andet monument i verden og udgør verdens ottende vidunder. Borgen blev bygget af maurerne mellem 1248-1354 og er en af Spaniens største seværdigheder. Den udgør en perle i det sydspanske landskab og her får man en oplevelse for alle sanser.

Tarifa

Tarifa er Spaniens sydligste by og et paradis for windsurfere og kitesurfere med de perfekte vindforhold og brede strande. Her har man en fantastisk udsigt til Afrika. I den gamle bydel er der mange små restaurenter i de små charmerende gader.

Ronda

Ronda er en af Andalusien´s mest charmerende byer og en oplevelse for alle sanser, både visuelt og kulturelt. Vejen optil Ronda er en af de smukkeste og mest varierende bjergruter, som går igennem de vildeste bjerglandskaber, man kan opleve i Spanien. Ronda er bygget på to bjergklipper. En 160 meter dyb og 90 meter bred slugt deler byen på de to bjergklipper. Byen er også berømt for den historiske tyrefægterarena La Maestranza og sine special fremstillede vine.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Flyforbindelser til/fra Spanien” tab_id=”1528974559389-52de39ff-9b51″][vc_column_text]Med Málagas nye store internationale lufthavn kun ca. 3 timers flyvetur fra Danmark, har du nem adgang til Andalusiens bedste naturområder og spændende Costa del Sol.

Der er et glimrende valg af full-service og low-cost flyselskaber, der flyver hver dag.

Norwegian: Ålborg, København, Hamburg
Ryanair: Billund, København, Hamburg
Vueling: København

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Vejret i Andalusien” tab_id=”1528974559439-004dca7f-571f”][vc_column_text]Vejret i Andalusien i følge DMI

www.dmi.dk
www.eltiempo.es
www.yr.no[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Billeje i Málaga” tab_id=”1528974559488-72264dce-8ffa”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Fysioterapi” tab_id=”1528974559538-7c081702-2ae1″][vc_column_text]Vi kan tilbyde dansk fysioterapi i samarbejde med Jacob Lindgreen.

Han har taget idrætsfysioterapi basis kursus, skulder, ryg, fod og knæ kurser.
Er uddannet i test af div. fysisk kapacitetstests.

Sideløbende med praksis driver Jacob intensive genoptræningsophold ved Vita Sana.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Cykel-leje” tab_id=”1528975774754-ee9a0c58-b54c”][vc_column_text]Giant mountainbike udlejes i Fuengirola.

Pris pr. dag: 20 Euro
Pris pr. uge: 100 Euro

Kontakt:
Sanne Herlevsen – +34 686 49 66 20
Email: info@pulzrejser.dk[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row]