[vc_row][vc_column][mkdf_single_image enable_image_shadow=”no” image=”3565″ image_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_tta_accordion style=”modern” active_section=”” collapsible_all=”true”][vc_tta_section title=”Vandring” tab_id=”1528974559276-0d7daf88-86fa”][vc_column_text]I vores vandring program vil vi tage dig ind i Andalusiens udfordrende bjergkæder, hvor vores rejseledere vil vise dig imponerende og unik landskab, stejle bjergkæder, smukke olivenlunde og citrusgårde, ruiner og et overflod af dyreliv herunder gribbe, ørne og bjerggeder kombineret med farverig flora. Du vil have valget af ruter, der passer til dine behov fra lav teknisk vaskelighed eller mere krævende vandring, som tager optil 7 timer. Du vil blive ledsaget af tourguide, som sikre din vandretur fra start til slut.

Hvad er inkluderet: Turguide
Krav: Mindst 18 år. Et godt helbred.
Steder: Marbella, El Chorro[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Klatring” tab_id=”1528974559344-1467c36e-2c33″][vc_column_text]Slut dig til os og få en spændende klatring oplevelse i Andalusien, Europas anden mest bjergrige land. Du vil nyde ideelle klatre forhold i trygge rammer og helt utrolig natur. Uanset om dit niveau er nybegynder, mellemliggende eller avanceret, vil vores professionelle instruktører tilpasse ruten efter dit niveau og færdigheder. For begyndere tilbyder vi ekspert undervisning i korrekt brug af klatring og sikkerheds udstyr samt forskellige teknikker.

Hvad er inkluderet: Kvalificerede tekniske instruktører, Alt det nødvendige udstyr, Forsikring.
Krav: Mindst 18 år, God fysisk tilstand
Steder: El Chorro[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Mountainbike” tab_id=”1528974559389-52de39ff-9b51″][vc_column_text]Vores mountainbike oplevelser foregår i roligt eller barsk terræn i Andalusiens bjergkæder, der løber parallelt med Costa del Sol. Ruterne er beliggende i rolige naturskønne områder, langt væk fra dagligdagens støj, hvor du kan nyde den fantastiske natur og det dejlige middelhavs klima. Du har valget af ruter fra begyndere til hurtige, der kræver udholdenhed. F.eks. har vi flade ruter med en lav teknisk vanskelighed eller en mere udfordrende løsning med flere bjergetaper. Du vil blive ledsaget af tourguide, som fører gruppen sikkert gennem turen og tilpasser intensiteten efter gruppens behov.

Hvad er inkluderet: Tourguide
Mountainbike (kan lejes)
Krav: God fysisk tilstand, Mindst 18 år
Steder: Marbella, El Chorro[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=” Caving (Huleudforskning) ” tab_id=”1528974559439-004dca7f-571f”][vc_column_text]Spanien er hjem for nogle af de største og mest ekstraordinære huler i Europa, og Andalusíen er ingen undtagelse. Vores Caving instruktører vil tage du med på en helt speciel oplevelse i den underjordiske verden, der er tusinder år gamle. Kombinere spændingen ved udfordringen af dette underjordiske miljø med fascinerende opdagelser fra forhistorien.
Med kvalificerede instruktører giver vi dig mulighed for, at nyde denne udfordrende oplevelse på sikker og behagelig vis, hvor alt udstyr er i bedst kvalitet. Som med de fleste af vores aktiviteter, tilbyde vi et udvalg af ruter, der kan skræddersys til dit niveau og erfaring og ønske om et adrenalin rush!

Hvad er inkluderet: Kvalificerede tekniske instruktører. Alt nødvendig udstyr (hjelme med øverste monterede lamper, maveposer, tove osv.). Forsikring
Krav: Mindst 18 år. Godt helbred.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Skiløb og Snowboard” tab_id=”1528974559488-72264dce-8ffa”][vc_column_text]Vores ski og snowboard aktiviteter er baseret i Sierra Nevada, Sydspaniens førende vintersportssted. Sol og sne er kombineret med enestående faciliteter og en fantastisk atmosfære. Sne er sikret, selv i den varmeste del af sæsonen, takket være den store højde og sne kanoner. Instruktørerne arbejder med begyndere såvel som erfarne, så du er sikker på at få mest muligt ud af din tid på pisterne. Sierra Nevada er 25 minutter kørsel fra byen Granada, hvor du kan udforske den gamle bydel og den berømte Alhambra Borg og kun 90 minutter væk, kan du finde Middelhavet. Vi arrangerer alt det udstyr, du har brug for, og du kan tilpasse dit udseende med tøj og tilbehør fra de mange butikker i byen. Sierra Nevada har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, barer og restauranter med et fantastisk afterski og natteliv.

Hvad er inkluderet: Kvalificerede instruktører, Ski og Boarding udstyr (herunder beskyttende tøj m.m.)
Krav: Mindst 18 år, God fysisk tilstand[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Golf” tab_id=”1528974559538-7c081702-2ae1″][vc_column_text]Costa del Sol er Europas populæreste golf distination med mere end 100 golfbaner.

Her kan du nyde de velplejede baner i smukke omgivelser og fantastisk klima hele året.
Med Pulz rejser får du den perfekte golf ferie, hvor du kan kombinere golf og afslappende velvære på Europas største golf resort eller det dejlige Sports Resort Sol Andalusi, hvor du også kan benytte dig af mange andre sports faciliteter og det store wellness område på 1000 m2.

Vi er behjælpelige med at finde lette eller udfordrende baner, som passer til dit niveau.
Vi kan også tilbyde dig 1½ times golftest af dansk fysioterapeut (kontakt os for yderligere oplysninger).[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Quad Biking” tab_id=”1528974559590-3aced9f0-ba86″][vc_column_text]Quad biking er en fantastisk oplevelse for alle voksne og alle niveauer af erfaring. Vores spændende quad bike ture er baseret i området El Chorro, og tager dig gennem Sierra de Huma, Ardales og Camino del Rey. Her får du mulighed for at udforske naturen og det barske terræn på kraftfulde quad bikes. Pulz rejser giver dig chancen for at opleve spændingen ved at køre quad bikes gennem noget af det mest fantastiske natur og terræn i Andalusien, hvor du med sikkerhed får en uforglemmelig dag.

Hvad er inkluderet: Professionel vejledning, Quad, aktivitet udstyr og forsikring.
Krav: Gyldigt kørekort, Mindst 18 år[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Canyoning (Barranquismo)” tab_id=”1528974559635-1e48fc31-a33d”][vc_column_text]Canyoning er en kombination af vandring, bjergbestigning, rappelling og udspring. Dette foregår i Río Verde i Granada, som er et af de smukkeste og mest attraktive steder for denne sport i Spanien. Man vil fra start til slut møde div. udfordringer, som vandring op ad bjergskranter, glidning ned gennem vandløb, rappelling under vandfald og udspring op til 12 meters højde (valgfrit).
Denne tur varer op til 5 timer, afhængig af gruppens størrelse. Vi anbefaler dog max 15 personer pr. gruppe.

Hvad er inkluderet: 5 mm todelt hætteklædte våddragt, Neopren sokker.,Ledningerne, dobbelt ankre, otte og carabineers. Godkendt sikkerhed canyoning hjelm. Særlige rygsæk til tekniske afstamning.
Kvalificerede tekniske instruktører. Officiel tilladelse. Ulykkesforsikring for deltageren. Erstatningsansvar Insurance Company.

Krav: Min. 18 år
Steder: Granada (Río Verde)[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_tta_accordion style=”modern” active_section=”” collapsible_all=”true”][vc_tta_section title=”Kite Surfing” tab_id=”1528970912366-0b16f4d1-591f”][vc_column_text]Med Pulzrejser vil du lære eller forbedre dine kite surfing færdigheder i en af verdens bedste beliggenhed, mødested for verdensklasse konkurrencer og arrangementer. Du vil finde de bedst mulige betingelser for virkelig at nyde denne spændende vand sport ud for en af de mest fantastiske kystlinier i Europa. Vi samarbejder med instruktører, som alle har IKO licens (International Kiteboarding Organisation) stor erfaring i undervisning og udstyr til at passe de daglige vejrforhold, såsom tidevandet, vinden styrke og retning. Undervisningen kan tilpasses dit niveau af ekspertise, og hvis du er nybegynder bør du være i stand til at kite surfe selvstændigt inden for blot et par dage!

Hvad er inkluderet: Aktivitet udstyr
Krav: Mindst 18 år
Steder: Tarifa[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Windsurfing” tab_id=”1528970959180-b3579c21-7e58″][vc_column_text]Med Pulzrejser vil du have mulighed for at lære eller forbedre dine Windsurfing færdigheder i et af verdens bedste steder, med optimale betingelser for denne spændende vand sport. Instruktørerne er alle fuldt uddannet og autoriseret, og vil skræddersy en undervisning, der passer til dit niveau af erfaring og evner samt ændring af det udstyr, der passer til de daglige vejrforhold. Selv hvis du er nybegynder, vil du være i stand til at windsurfe selvstændigt inden for få dage og føle friheden ved surfing ud for Spaniens fantastiske kystlinje.

Hvad er inkluderet: Alt udstyr
Krav: Mindst 18 år
Steder: Tarifa[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Surfing” tab_id=”1528971006962-14d0bb20-630a”][vc_column_text]Lær kunsten at ride på en bryde ocean bølge i surfernes paradis i Tarifa, det sydlige Spanien, en af verdens bedste steder med store betingelser for denne cool og spændende vandsport. Ligegyldigt hvad dit niveau er, vil fuldt kvalificerede og erfarne instruktører anvende en undervisningsmetode, der garanterer din tekniske forbedringer samt en masse sjov i løbet af læringsprocessen. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i den afslappede og sjove livsstil i den smukke by Tarifa på Costa de la Luz.

Hvad er inkluderet: Surfboard
Krav: Mindst 18 år
Steder: Tarifa[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Vandski / Wakeboard” tab_id=”1528971049415-7eeed6b3-70c7″][vc_column_text]Nyd en perfekt dag på vandet og på stranden med vand ski eller wakeboard aktiviteter. Med professionel undervisning, vil du hurtigt være klar til at få mest muligt ud af det ideelle middelhavsklima og ride på bølgerne på ski eller wakeboard. Vores erfaringer er en halv dag på vandet med båd og skipper, morgen eller eftermiddag. Så denne oplevelse kan evt. kombineres med at tilbringe resten af dagen på stranden. Vi tilbyder også Banana Boat aktiviteter for ekstra sjov på vandet.

Hvad er inkluderet: Kvalificeret vejledning, Div. materialer, 3-4 timer sejltur med så meget skiløb, som du ønsker, Forsikring
Krav: Mindst 18 år, Et godt helbred
Steder: Marbella[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Dykning” tab_id=”1528971087406-3b30a130-967d”][vc_column_text]Gå på opdagelse i den fascinerende verden under vandet, langs Spaniens kyst. Der findes mange gode dykker steder langs den Andalusiske kystlinie fra Cadiz til Almeria. Dette inkluderer marinereservater, huler, skibsvrag, ræv og dyk hvor man følger strømmen. Rigeligt til at tilfredsstille enhver, lige fra begynderstadiet til erfarne dykkere. Der er en god variation i dybder fra 12 til over 30 meter, og en god sigtbarhed på omkring 15 meter eller mere I sommerhalvåret. Vandtemperaturen svinger igennem året fra 16 til 24 grader celsius. Der er masser af uberørt marine liv at studere, lige fra blæksprutter, moræne ål, søstjerner, store fiskestimer med videre. Med solen skinnende gennem det klare vand, er det farverige og afslappede dyk. Der er mange let tilgængelige dyk fra kysten, ideelle for begyndere samt mere rutinerede dykkere, lige såvel som dyk der kun kan nås fra båd.
Generelt er en 6 mm våddragt nok om vinteren, og i sommerhalvåret er der mange der dykker uden hætte i halvdragt. Alle vores professionelle instruktører er medlemmer af PADI, verdens største dykker organisation, så du kan sikres af de bedste standarder for sikkerhed.

For begyndere, vil inden for et forholdsvis kort tidsrum af privattimer, du kunne opleve din første dykke og opdage forførende verden under overfladen af havet.

Hvad er inkluderet: Aktivitet specifikt udstyr
Krav: Minimumsalder 18, God sundhed, God svømning færdigheder[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Jet Ski” tab_id=”1528971128934-fa96d73d-4237″][vc_column_text]Tag til havet på din personlige, Jet Ski! Vi kan arrangere leje af jet ski for en hel formiddag eller eftermiddag. Hvor er det bedre at nyde denne spændende aktivitet, end i det sydlige Spanien? Med det perfekte klima og det smukke Middelhav, er du sikker på en god dag. Vi sørger for alt det sikkerhedsudstyr du har brug for, som en stor kvalitet redningsvest, og giver dig tips og uddannelse, så du kan nyde denne oplevelse på en ansvarlig og sikker måde.

Hvad er inkluderet: Kvalificeret vejledning, Aktivitet særligt udstyr (Jet Ski, redningsvest osv.), Forsikring
Krav: Mindst 18 år, Et godt helbred
Steder: Marbella[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Katamaran” tab_id=”1528971166567-0782ad02-d7a0″][vc_column_text]Oplev Costa del Sol´s fantastiske kyst og det dejlige azur blå Middelhav med en sejltur på en Katamaran.
Turen går fra en af Europas flotteste havne ”Benalmádena Puerto”. Her kan du nyde en afslappende og beroligende tur, mens delfinerne svømmer omkring båden og du får mulighed, for at bade i det dejlige Middelhav. Dette er en uforglemmelig oplevelse.

Hvad er inkluderet: Erfarne og professionel besætning.
Krav: Max. 12 personer.
Steder: Benalmádena havn.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”The Beast” tab_id=”1528971206245-fa64200c-5aad”][vc_column_text]Er du til en nervepirrende rutschebane tur på vandet, anbefaler vi ”The Beast”, en mean machine med 450 hæstekræfter. Nyd spændingen ved den høje hastighed, vinden i ansigtet og musikken pumpende i ørerne, når du flyver over bølgerne og båden laver 360 gr. sving.

Hvad er inkluderet: Redningsvest
Krav: Max. 12 personer, Min. højde 1 meter (barn følges med voksen)
Steder: Fuengirola[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row]